keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

4.1 Korventaka (Oja): viikko III

Palataanpa pitkästä aikaa BaCC Suvilaakson pariin! Neljäs kierros on käynnissä, ja estradille astuu perhe Korventaka, ent. Oja:

*** *** *** *** ***



Viikko alkaa rauhallisissa merkeissä, kun Lisa ja Anssi panevat jalalla koreasti.



Tämä on pakko saada liitettyä johonkin sukuun. Pakko. Hyvännäköinen kasarihevari.






Kaikilla on kivasti oma vastuualueensa, ja homma rullaa. Ravintolaan tarvitsisi kyllä vielä tarjoilijan, mutta ei ole varaa palkata, joten hienoisesti pitää säätää.






Näitä raskauden iloja.



Onneksi edes joku on hereillä huolehtimassa pikku-Frankista. 





Näitä raskauden iloja vol. 2. Onneksi oli sentään kylppärissä jo valmiiksi. Mahtoi olla paha pissihätä kun ei voinut sen veraa pidätellä että olisi pöntölle istuutunut :D




Kummankohan harrastuspalkinto tämä oli? En muista. Anssin varmaan. 



"Sano isäpuoli. I-sä-puo-li."
Ei kelpaa.






No voi ny sun helevetti. Komia murtovaras tuli ja vei meidän telkkarin ja sohvan. Missä me nyt katotaan urheilua ja saippuasarjoja?
Murtovarkauksia: 3




Varaa ilmeisesti oli panna telkkarinurkkaus uusiksi (ja kivemmannäköiseksi), mutta ei, Lisalle ei kelpaa, vanha ruma sohva on pakko saada takaisin.






En ole tottunut siihen, että taaperoiden tavoitemittari olisi alhaisella, joten säikähdin. Nyt pikapikaa nostamaan se vähintään vihreälle!



Kannattiko, Harold, kannattiko?! Mokoma haiseva rakki.




Tervetuloa maailmaan, pikku Mathias!




Tätä minun mielikuvissani on sims: simit jumissa ties missä nurkassa koska vauvan yli ei voi astua eikä koiraa ja miestä voi kiertää.




Vanhemmuus on ilmeisesti uuvuttavaa myös tuoreelle isälle.





Nurmikko ei kelpaa, kyllä ne tarpeet on ihan pakko tehdä siihen katukiveykselle.






Kaiken tohinan keskellä vanhemmatkin ansaitsevat hieman omaa aikaa. Treffi-ilta kotona on oiva ratkaisu.





Wut.







Pikkuinen pihamuokkaus. Nyt Korventaat saavat tuoretta ruokaa puutarhasta eikä aina tarvitse ostaa uutta jääkaappia kun haluaa murkinaa.




No just joo.





Jorin kauhunsekainen katse :D



Frankista kasvoi söpö. Aika lailla Jorin näköä hänessä kyllä.



Söpölle pikkupojalle söpö huone. 



Ja päätettiinpä ostaa pianokin iltojemme ratoksi...



... tai ainakin siksi aikaa, kunnes ilkeä varas vei sen mennessään.






Se veikin varmaan puolet talon kalusteista ennen kuin lopulta kyllästyi ja häipyi. Telkkarista se ei nyt selvästi saanut tarpeekseen, ja upouusi sohvakin piti tietenkin viedä. Mitähän se sillä vanhalla sitten meinaa tehdä?




Terapeuttikaan ei ole vieraillut pelissäni ikuisuuksiin, mutta kaikkea sitä haasteita pelatessa tulee vastaan. 





Äskeinen murtovarkaus oli jo neljäs, eli se olisi ollut estettävissä jos olisin muistanut ostaa sitä ennen murtohälyttimen... Hyvä minä. Muttamutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Seuraavan kerran kun rosmo yrittää iskeä, tuleekin tupenrapinat, haha.





Jaahas, terapia jatkuu. Innokas terapeutti, tulee työpaikallekin.





Mathiaksella on hyvin särmikkäät piirteet. 










Frank on iloinen, kun isi tuli kylään. On ne aika söpöjä ♥



"Tietenkin sinä rakastat meitä molempia, mutta kai sinä nyt jompaakumpaa piiiikkuisen enemmän rakastat? Hmm?"
Ei paineita, Frank.





Joria haikaileviin tunnelmiin päätämme tämän osan.

*** *** *** *** ***

Yhteenveto:

  • simejä: 11
  • kerroin: 2
    • väestö yhteensä: 22
  • tontteja: 5
    • kotitalouksia: 3
    • yhteisötontteja: 2
  • tulipaloja: 1
  • murtovarkauksia: 4
  • ansaitut CAS-simit: 1
  • verot: 9877 $
  • avoimet urat:
    • tanssi: 1 paikka
    • lainvalvonta: 1 paikka

14 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea tätä pitkästä aikaa. Lapset ovat kyllä todella suloisia :) Murtovaras oli selvästi vailla useampaa telkkaria ja sohvaa. Ravintolallakin näyttää menevän ihan mukavasti :)

    Jatkoa jään odottelemaan~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Jatkoa seuraa, toivottavasti pienemmällä odotusajalla kuin viimeksi! :D

      Poista
    2. Ochiailla on myös uutta osaa

      Poista
  2. Suvilaakso palaakin juuri sopivasti, kun ulkona alkaa taas näyttää hieman enemmän suvelta! Eikös se ole juuri oikea ajankohta? ;)
    Ravintolalla ainakin menee hyvin, vaikka ravintolayrittäjä nukahteleekin välillä lattialle ja välillä lautaselle. Voisikohan tuon veistoksellisen murtovarkaan kaapata johonkin perheeseen, niin ei enää tee murtotöitään? Jollakin se ainakin pitää saada kuriin - toivottavasti murohälytin tosiaan riittää.
    Haroldin koirantyö näköjään on statuksella plus miinus nolla, ensin ylennystä ja sitten alennusta...
    Hauskaa kun Mathiaksesta ja Frankista tulee eri isipappojen ansiosta hieman erinäköisiä keskenään, ei iske sitä monien simperheiden tahatonta kaksossyndroomaa niillekin, jotka eivät kaksosia ole :p

    Olipa taas mukava lukea Suvilaaksoa, jospa minäkin saan tästä hieman intoa kirjoitella omien simieni sukuspagettia eteenpäin (pitikin puhua spagetista, tuli nälkä). ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, lieneekö alitajuinen päätös? ;D Ei sitä tiedä. Varas on kieltämättä sen verran komea ilmestys, että kai se johonkin sukuun täytyy napata. Saadaan siltä hyvät geenit lapsille. Eiköhän murtohälytin riitä, nyt kun sen viimein sain hankittua :D
      Totta, kummallakin on ihan oma omintakeinen geeniperimänsä! Yleensä kun simini tuppaavat olemaan aika täydellisiä mallikasvoja joka ikinen, niin hauskaa vaihtelua.

      Kiitokset kommentista!

      Poista
  3. Oi että, en kyllä malta olla ihastelematta Lisan kauneutta! Ei ole Frankissakaan valittamista, jännä nähdä minkälaisia pojista kasvaa! Kylläpä tuo varaskomistus rupesi kohtuuttomaksi, miten ne aina iskevätkin samoihin talouksiin? Ravintolalla näyttää menevän oikein mukavasti, vaikka raskaus Lisan vointia verottikin. Ja voi, kyllä Haroldiakin riepotellaan, ei ole koirankaan elämä aina helppoa. Kiitos tästä osasta, varsin viidyttävää iltapäivälukemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä itsekin odotan poikien kasvamista oikein innolla. Ravintolalla menee juu oikein mukavasti :) On tuo rosvon fiksaatio Korventaan perheeseen kyllä järin outo, onneksi nyt on hankittu hälyttimet. Kiitokset kommentista!

      Poista
  4. Kukkuu pitkästä aikaa. Lukaisin osat, joita en ollut lukenut ja ajattelin kommentilla heittää.

    Ravintolan pyörittäminen on rankkaa bisnestä, BaCC haaste on niin kiehtovan oloinen, mutta tiiän ettei itsellä hermo ja mielenkiinto kestäisi mukana. Kiva lukea ja ihastella muiden tekeleitä x) Voihan raskausajan rattoisuus, onneksi sekään ei ikuisesti kestänyt. Söpöjä muksuja ovat kyllä! Kiva kun sai pariskunta kahdenkeskistä laatuaikaa treffeillä. Murtovarkaat on yleensä miun pelissä vieny kaikkea turhaa tauluista ruukkukasveihin, harvoin mitään isoa vievät, siun simeillä kävi huono tuuri :--( Hyvä että nyt on murtohälytin varottamassa varkaista!

    Jos viitsit uusista osista heittää kommenttia miun blogin puolelle, alan olla taas olevinaan aktiivisempi. Ja jos kiinnostaa, niin vuodenvaihteen jälkeen rupeaa tulemaan osia uudesta LC:stä jota väsäilen pikkuhiljaa kasaan. :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentistasi! Toki voin ilmoitella uusista osista blogiisi :) Kiva, että Suvilaakson asukkien elämä kiinnostaa!

      Itselläkin aktivoituminen on suunnitelmissa, aina se tosin epäonnistuu syystä tai toisesta. Alan mielelläni seurata uutta LC:täsi!

      Poista
    2. Huutelen tänne, että LC Pumppiksen eka osa on nyt julkaistu. Tervetuloa lukemaan :--)

      https://simsmaailma.blogspot.com/2020/01/lc-pumppis-10_18.html

      Poista
    3. LC Pumppiksen 1.1 osa on julkaistu!

      https://simsmaailma.blogspot.com/2020/02/lc-pumppis-11.html

      Poista
    4. Molemmat luettu ja kommentoitu!

      Poista