sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Esittely

Hei kaikille! mel. tässä jälleen. Esittelyssä uusi The Sims 2 -haasteblogini, BaCC Suvilaakso.

(Niille, jotka eivät tiedä, mikä on BaCC, lyhyt oppitunti: BaCC eli Build a City Challengen idea on erinäisiä sääntöjä noudattamalla rakentaa tyhjästä naapurustosta pikkuhiljaa suuri kaupunki, kasvattaa asukaslukua ja ansaita uria ja lisäalueita. Säännöt löytyvät suomennettuina radolasta sekä alkuperäiskielellä englanniksi Pleasantsimsin sivuilta.)

Innostuin aloittamaan BaCCin, kun kaipasin legacyni rinnalle jotain vapaampaa, ei-käsikirjoitettua pelattavaa, ja ilman mitään haastetta pelaaminen käy välillä tylsäksi (kiitos kunnianhimoisen pelityylini, joka ei salli lapsille alle kympin todistuksia tai simeille muuta kuin platinamielialalla vanhenemista). Ja jotta haaste etenisi, tarvitsen motivaattorin. Ja mikäs sen parempi motivaattori kuin blogin pitäminen ja (mahdollisten) lukijoiden kommentit? Siispä julkaisen nyt tässä näin iloksenne Suvilaakson asukkaiden kuulumisia säännöllisen epäsäännöllisesti. (Toivottavasti en kuitenkaan niin epäsäännöllisesti kuin julkaisen Pohjasoita... nähtäväksi jää.)

BaCC-blogeja ei hirveän paljoa ole ainakaan suomeksi, joten aika röyhkeästi kopioin paljon inspiraatiota otan paperitahran ihanasta BaCC Brightlakesta, joka valitettavasti on poistettu bloggerista, nyyh. Pelaan jokaista perhettä aina simviikon kerrallaan, eli jokainen viikko on yksi kierros. Osan loppuun lisään yhteenvedon sen viikon etenemisestä haasteessa (väkiluku, tontit, tulipalot yms yms). Kuten sanottu aikaisemmin, tätä haastetta ei ole käsikirjoitettu, ja painopiste on kuvissa ja simien toilailuissa. Kommentit ovat enemmän kuin suotavia, ja piristävät sitkeimmänkin peli-innon puutteen iskiessä.

Tervetuloa Suvilaaksoon!

2 kommenttia:

  1. Heippa! Päädyin tänne kun halusin lukea Sims 2 BaCCitä ja ajattelin aloittaa itsekin yhden. Olen lukenut muutamaa osaa ja vaikuttaa kivalta :)

    Minua silti jäi vaivaamaan nuo linkit BaCCin sääntöihin. En tiedä, että huomasitko Pleasantsimsin sivuilla olevat säännöt eivät ole samoja kuin mitä Radolan suomennoksessa. En löytänyt Radolan suomennoksesta linkkiä alunperäiseen, jonka oletan olevan täältä (https://olivethegreat.livejournal.com/9035.html).

    Ajattelin, että olisi parasta mainita tästä, kun menin hetkeksi sekaisin Pleasantsimsin sivuilla, kun säännöt olivatkin erilaisia. Työpaikkoja ei tarvittu ansaita sekä aloittajien määrää valitaan nopalla. Huomasin sattumalta tämän kun yritin mennä hakemaan Pleasantsimsin sivuilta tarkemmat säännöt ja aloittaa sitten oman BaCCin.

    VastaaPoista