lauantai 26. syyskuuta 2020

5.3 Kurttu: viikko III

 Heipä hei!

Olen niin iloinen, että pelini pyörii jälleen ilman ongelmia! Nyt uskallan julkaista näitä varastossa olleitakin osia hieman tiiviimpään tahtiin, kun tiedän pääseväni pelaamaan tätäkin haastetta eteenpäin. Ja anteeksi pieni mainostus, mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että Pohjiksillekin on luvassa uusi luku lähiaikoina! Ette arvaakaan, miten ihanaa on ollut päästä väsäämään sitäkin tarinaa eteenpäin. Toivottavasti kaikki lukijat eivät ole tyystin kaikonneet... :D

Mutta nyt on taas Jorin viikko! Mitä meidän naistennaurattajallemme mahtaakaan kuulua?

*** *** *** *** ***

Ja heti kun tilaisuus tulee mennään tietenkin hyödyntämään naapurustoon avautunut vaatepuoti. Vihdoin Jorikin pääsee tuosta liivistään eroon!
Paljon parempi. Tällainen sliikki tyyli puree mimmeihin varmasti.Paitsi että Jori tietenkin nirsoilee taas. Voi nyt huoh.On aika päivittyä 2020-luvulle ja hankkia älyluuri. Jori näyttää pitävän uudesta iPuhelimestaan. (Ja tämähän ei sitten ollut mikään sponsoroitu mainos tai mitään.)
Oli vain ajan kysymys, että nämä kaksi löytävät toisensa. Romantiikkatavoitteisia kun kumpikin on. Ehkä hieman omituinen ajatus, muuutta toisaalta, Matilda on tätä nykyä aikuinen nainen ja saa tehdä itse omat virheensä päätöksensä.No treffaillaan nyt sitten menemään. Mitäs sitä turhia kursailemaan.
... jaa. Mentiinkö tässä kohtaa nyt sitten takapakkia elämäntavoitteen suhteen. Jori kun ei osaa pitää näppejään erossa Lisasta, vaikka he eivät ole olleet yhdessä enää pitkään aikaan. Sentään suuttuja ei ollut Matilda.Kotona ollaan turvassa muiden rakastettujen haukankatseilta.
Vaikka kuinka yritettiin, niin sänkyyn saakka ei tällä kertaa päästy. Ensi kerralla sitten.
Lisa pöllii sitten suutuksissaan näkymäntöntä sanomalehteä. Tyypillistä Lisaa.Ehhehhehheeh, ehkä kannattaa hetkeksi hillitä flirttailua, niin vältytään toistamasta virheitä.


Taaskaan ei päästy makkarin puolelle, vaan Joria pidetään jännityksessä hieman pidempään.Treffailun hyvät puolet: tavarasaalis! Jori voisi alkaa pyörittää sekatavarakauppaa pelkästään treffilahjojen avulla.
Joku kiukkuinen nainen (Lisa, katson syyttävästi sinua) oli sitten käynyt kaatamassa Jorin roskapöntön, ja nyt miesparka itkee, kun tontilla parveili tuholaisia :( Pää pystyyn hyvä mies, eivät sentään olleet päässet sisälle asti!Hihihi, keneltähän se on? ♥
Pitää pikkuhiljaa harkita josko muokkaisi Jorin mieltymyksiä ja inhokkeja kun ei kukaan näytä hänelle kelpaavan. Tästä on tulossa jo meemi.Ja taas torakoita! Kuka sitä pönttöä oikein käy kaatamassa? Miksen minä ikinä huomaa sitä, kun se tapahtuu?
Todistusaineistoa siitä, että kyllä se Jori muutakin tekee kuin treffailee. Syntetisaattori on kiva lelu.
No niin, katsotaan josko tällä kertaa saataisiin hoidettua homma loppuun saakka.

Tämähän vaikuttaa hyvältä.
Rakastettuja: 11 (-2)

Petikumppaneita: 9


No niin, tämähän teki hyvää tämän perheen taloudelle. Hyvä Jori. Noin sitä pitää. Mihin me muka oltaisiin 11 tuhatta simoleonia tarvittukaan. Hieno homma.Siellä se suuttunut neitokainenkin näyttäisi olevan vielä rakastettujen joukossa, samoin Lisa. Että ehkä heidätkin voi sitten laskea mukaan kun pidetään kirjaa Jorin rakkaudenkohteista.
Rakastettuja: 12
Petikumppaneita: 10Jori on hetero, mutta kukapa ei vähän sulaisi tuon tankkitopin edessä? Jori, eikö kiinnosta edes pikkuisen? ...ei? Selvä sitten. *huoh*
Jori, mitä ihmettä sinä tuolle mimmille oikein sanoit? Tuo ilme ei lupaa hyvää.
"Hajusi on säväyttävä, en ole koskaan haistanut vastaavaa. Mitä hajuvettä käytät, kaunokainen?"
"Oih, minä en ole vain peseytynyt sitten edellisviikon!"
"..."Juuh. Painu sinä sitten kotiin suihkuun. Yritetään toiste uudelleen.Sitten tienataan vähän rahaa ihan vain sillä että hakataan flipperiä. Best.
Ai kun tämä tyttö on soma. Jollekin tämän naapuruston miehelle tulen tämän naittamaan, mutta Jorin puoliskona tämä menisi täysin hukkaan. Olkoon hän Jorille vain hetken hupia siis.
"Ooh, siis MINÄKÖ? Omg, siis KIITOS! En voi USKOA, että sanoit noin!!!"
Näin kuulen päässäni hänen puhuvan. Ja juuri noin painotettuna.Ooh redhead. Me likey.
Tyttö näyttää olevan sulaa vahaa Jorin osaavissa käsissä.
Tunnelma on niin kuuma, että tässähän ikkunat menevät aivan huuruun.
Rakastettuja: 13
Petikumppaneita: 11Jorinkin on viimein aika astua vanhuuden maailmaan! Mitähän se hänelle tuo tullessaan?
Hyvältä vaikuttaa! Hyvä Jori.Varsin tyylikäs pappa, ei voi muuta sanoa. Nyt kaatuvat kaikki naiset, niin nuoret kuin vanhatkin.

*** *** *** *** ***

Yhteenveto:

 • simejä: 13
 • kerroin: 3
  • väestö yhteensä: 39
 • tontteja: 9
  • kotitalouksia: 4
  • yhteisötontteja: 5
 • tulipaloja: 1
 • murtovarkauksia: 5
 • ansaitut:
  • CAS-simit: 4
 • verot: 15 520 $
 • avoimet urat:
  • tanssi: 1 paikka
  • lainvalvonta: 1 paikka
  • musiikki: avoinna
  • ravintola-ala: 1 paikka

6 kommenttia:

 1. Voi Jori! =D Mies on kyllä niin lipevä naistenmies, ettei mitään määrää =D En itse ole pelannut kakkosta koskaan, aloitin suoraan kolmosella, joten näistä haasteista en ihan täsmälleen pelissä tiedä. Arvelen niiden kuitenkin kulkevan pelistä toiseen hieman samansuuntaisina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on se meidän Jori :'D Kyllä nämä haasteet suurin piirtein samankaltaisina siirtyvät pelistä toiseen, toki kakkosen ja kolmosen välillä on aika isoja perustavanlaatuisia eroja (kuten kolmosen avoin maailma ja verrattaen heikko muokattavuus naapuruston ja yhteisötonttien suhteen) että joitain aika isojakin muutoksia on ollut pakko tehdä. En tiedä, miten tämä haaste toimii kolmosella, mutta varmasti ainakin perusidea on sama.

   Poista
 2. Jori on kunnon hurmuri! Taitaa se elämäntavoite sieltä vielä ehtiä toteutua, kun miehellähän riittää naisia, joka sormelle ja varpaalle, vaikka vielä ehtii nirsostelemaan. Jorista tuli kyl komea pappa. Btw sun naapurustos on kyl niin nättejä simejä naitettavaksi, että aivan kateeksi käy :D Jatkoa ootellen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoitetta kohti ollaan hurjaa vauhtia menossa! En muistaakseni ole tätä kyseistä elämäntavoitetta ikinä ennen jaksanut toteuttaa, mutta Jorilla on hauska pelata, kun ei tarvitse keskittyä mihinkään muuhun, ei edes yrityksen pyörittämiseen :D Haha kiitos, korvaavat valmiskasvot for the win!

   Poista
 3. Jorihan osaa hoitaa homman kotiin! Taitaa osata käyttää ehkäisyäkin, kun koko naapuristo ei ole vielä täynnä hänen lapsiansa :D Onko sulla jokin modi käytössä kasvoihin, kun noin paljon hyvännäköisiä valmiita simejä? Itsestä tuntuu melkein kaikkien valmiiden simien olevan repäisty jostain tynnyristä.

  Matildakin pääsi sitten omat virheet (vai voiko olla virhe, jos Jori osaa hommansa lakanoiden välissä?)tekemään. Hauska kyllä nähdä muiden haasteen perheiden simejä toisten perheiden osissa.

  Kivaa kuulla, että sun peli taas toimii, tätä haastetta on hauska seurata ja Pohjiksiakin on kyllä joskus tullut luettua, eli eiköhän niidenkin kelkkaan pääse taas mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aika hyvin käyttää kondomia kyllä, vaikkei Jorista uskoisi. Tai sitten kaikki naiset ovat vain pillereillä :D
   Olen ladannut korvaavat valmiskasvot, nämä tarkalleen ottaen: http://gardenofshadows.org.uk/gardenofshadows/index.php?topic=32592.msg709645#msg709645
   Sitten tein niin kuin ei pitäisi tehdä ja haasteen alussa poistin naapurustosta kaikki simit, jotta towniet ja NPC:t korvautuisivat sellaisilla, joilla on nuo kasvot.

   Matildan päätös saattoi olla virhe tai olla olematta, riippuen katsantokannasta ;)

   Kiva kuulla, kiitos kommentistasi!

   Poista